........

........

Anotace: příběh 2mladých lidí

Žízeň po životě je hnala kupředu
ona dělala umění, on vědu
žily spolu v 1bytě
milovali se.
Idylický, romantický
se začalo posírat.
Ona chtěla tvořit
on zažitý klišé bořit
míjely se
rozešly se
Autor oriskovanutela, 09.02.2015
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí