Rozpuštěná existence

Rozpuštěná existence

Anotace: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-SQAwVHUERk

Drtí mě lis
měnim se v sliz
dyssim na čem visim
život je kompromis.

Rozpouští se existence
jak ohavná slizka
drtí mě realita
zkurvená a svinská.

Nenávidim svojí práci
kterou dělat musim
život prostý kompromisů
asi neokusim.

Denně dělat kompromisy
ve zkurvený práci
vydělávám na svůj život
kterej smysl ztrácí...

Už nejsem sám sebou
punk už ve mě chcíp
jsem lokajem společnosti
aby bylo líííp!

Obzor slunce pohltil
vymazal můj stín
z večera jdu do rachty
přepadá mě splín!!!...

Dosíraj mě rady
co neznaj mý depky;
jako chodit do rachoty
a sekat jen zmetky.
Autor ZENITZERO666, 12.02.2015
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí