to já jsem

to já jsem

Anotace: prosím o komentáře

Ref.:jednou ranou pod kytky
z přátelství jsou zbytky
rána, nemocnice a hrob
zde končíš s tvím TOP

přátelství, to je pryč
jedna rána, to je klíč
říkáš ale neumíš řešit
ty se semnou nemůžeš měřit
děláš frajera s kamarády za zády
pojď a vyřešíme to teď a tady

jedna rána a zaspíš nové ráno
seberu ti jméno "kápo"
myslíš že mě zastavíš?
si frajer, tak to se čelem postavíš
chceš to? máš to mít
to ty budeš po zemi líst
budu se smát až budeš na zemi
taková ironie - bůh z olympu svržený

Ref.:

počkám si na správný okamžik
kdy tvůj život naruby obrátim
počkám si až půjdeš sám
pak si s tebou začnu hrát
nebudeš chápat co se dál stane
já jsem to chapadlo co tě na dno stáhne
to já budu tvá noční můra
vše co znamená hrůza
sejmu tě a budeš na zemi
bude téct krev mísená se slzami
vidíš mě všude? strach!!!
i můj stín ti bere dech
okusíš slovo prohra
končíš s hrou na boha

Ref.:

nebreč to ty si to začal
svůj rozsudek sis napsal
koleno, loket a pěst
to je tvůj trest
to já vypiju vitěze pohár
zde jsi svou hru dohrál

Ref.:
Autor Leny, 12.02.2015
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí