Využít zelené vlny

Využít zelené vlny

Anotace: Temný příběh a dopravní situace

Využít zelené vlny
touhy stačit zelenou
komu se nelení
tomu se zelení
z oběda plný
a dojmů plný
na plyn plný
využít zelené vlny
touhy stačit zelenou
kdo zaváhá – nebere
kdo neváhá – zabere
a vyrazí vstříc zelené
má za sebou poledne
využít vlny zelené
touhy stačit zelenou
kdyby tak tušil jen
že dnes bude jiný den
nejel by na plyn plný
byl by obzvlášť opatrný
a dal význam přecházení
využil zelené vlny
touhy stačit zelenou
stokrát nic umořilo osla
nebesa seslala svého posla
tak jako vždy – věřil
stejné jako vždy – tušil
život se provždy – změnil
využít zelené vlny
touha stačit zelenou
touha je nástrojem
prostředek s účelem
kosti se lámou
světla se lámou
plechy se lámou
ten šok v očích
rychle doprava
není čas váhat
není čas přemýšlet
ozve se náraz
všechno tak naráz
vyrazil na raz
touha stačit zelenou
Autor lexus, 13.02.2015
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí