Hrací strojek

Hrací strojek

Anotace: ...

Jako strojek neohraný
Trochu nový trochu známý
Hraje mými samotami
Melodie zamotaný

Proč mám pořád n(ěj)aká přání
Od svítání do svítání
K tomu strojek zvoní hrany
Hraje nocí pod hvězdami

Něco ve mně stále žije
Hučí skučí poletuje
Pojď si ještě něco přát
Vprostřed noci
Kolikrát

Je tak hezké vážit chvíle
Kdy nám život tepe v žíle
Jindy zase bývá klad
Místo psaní veršů spát
Autor beforetherain, 14.02.2015
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Nespavec, srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí