Moje volba

Moje volba

Anotace: prosim o komentáře

zlomený svinstvem hned ze startu
to já ti obrátim pohledovou kartu
to já dostávám od života háky
bez háku by nebyli hádky
bez hádek nebude ta zlost
bez zlosti hovno - radši to svinstvo beru jako pes kost

starší generace říká, že jsem sígr
prej v sobě nemám ani drobek míru
Vy nevíte co jem si v životě prožil
když sem se o to být TOP snažil
my nemáme žádné morální zásady
žádný slova nás na nohy nepostaví
jedna čára a jdeme felit
bejt mnou tak se jdeš střelit
byl cash, byla polička zelená
byla polička, po chvíly balená
měli jsme to jako pravidlo
brko - do nereálna plavidlo
jedno do plic, peří do nosu
přiznejte si, nepřežily byste tu naší dobu
prostě už je to jiná doba
zažily jste peklo - ironie, jenom prázdný slova

Ref.: feťák, felák a děvkař
nezmění mě ani školní pětka
žádný keci ale real
svou roli v haslu jsem přijal

polovina z nás okusila ulice moc
ráno bolí hlava aby byla živá noc
tomu už se nedá říkat parta ale rodina
jen díky nim poznám kde je hladina
nikdy nechci zažít šikanu
neříkej mi ať přestanu

od teďka beru vztah na lehkou váhu
už nebudu ten kluk do vztahu
osud mi dal karty - jdu hrát poker
já budu ten co si na moc šáhnul

Ref.:

Říkej tomu chyba - já tomu říkám volba
semnou nepoznáš štěstí holka
jedna noc, nic víc nechci
můžeš být klidně sexy
ráno se neptej jestli s tebou chci být
beru to jako úlet tak můžeš jít

Já, sex a zelenej dým
můj život zažívá top spin
nadešla chvíle kdy já budu tím šéfem
odstřelim tě gramovim kvérem

Ref.:
Autor Leny, 14.02.2015
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí