Poklad můj

Poklad můj

Anotace: ...

Jsi poklad můj

jenž ukrytý je

v mém srdci

v malé komůrce

vysvlečen

jsi do nahoty


Ve sluneční záři

hřeje Tě láska

a v kamnech dřevo

jen slabě praská


V klidu se přitul

má láska nepálí

to jenom v kamnech

žhavý popel usnul

Autor Bufik, 15.02.2015
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Nespavec, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám takový pocit... Že mi začíná být zima ;)

16.02.2015 23:13:22 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí