Před zdí

Před zdí

Anotace: Vždy se dá odejít

Životem jdu pořád za nosem,
nedívám se tam, ani sem.

Dopředu to nejde, dozadu už taky ne,
kde ta moje cesta asi spočine?

Projít, protlačit se, podlézt taky,
pár kiláků obejít, nedat přitom na nátlaky.

Nezbývá, než si nějak poradit,
hlavu si nerozbít, nenechat se poranit.

Co tam na mě čeká? Propast nebo nebe?
Bude tam samota, nebo podobizna tebe?

Ještě chvíli zůstanu s tebou, nebo sama,
dokud ještě stojím s pevnýma nohama.
Autor adaj, 17.02.2015
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: srozumeni, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí