Probuď toho ďábla

Probuď toho ďábla

Anotace: lidi pište mi komentáře : co mám zlepšit atd... :)

Ref.: Uspi anděla, probuď ďábla
tak aby ti karta hrála
uspíš anděla, budou ti říkat ďáble
pak poznáš hru krále

Jen drogy, chlast a děvky
od života víc nechci
jen cash, auta a párty
jednu čáru a rychlí starty
vídat na ulici ty nnuly
co se v životě ptaj kudy
já se neptám a mám své místo
těch co se ptaj mi je líto
je mi líto, že se chovaj jak otroci
makaj za pár korun od rána do noci
chtěj od života víc než je jim dáno
bude to lepší až odhodíte masky stranou
otročíte ale pro koho
necháváte jiný za sebe rozhodnout
makáte jako by to byli závody
pravidla, zákony to jsou vaše návody

Ref.:

váš život jak z dané rovnice
řešíte ji ale není to povinné
skuste se vžít do naší kůže
peří, chlas místo růže
neptáme se jestli se to může
odhazujeme sračky co byli nám dány
bereme si věci co nám byli brány
myslíte, že jste lepší než my?
otevřete oči, jsou to jen sny

ref.:
Autor Leny, 19.02.2015
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Gramatické chyby nevnímám, ale báseň by neměla být jen o tom, že se rýmuje..Chceš to co ničí, víc než charakter a protože vím o čem mluvím, palec nahoru dát nemůžu..

19.02.2015 15:00:33 | ta.cupka.

nemělo to být o tom co chcci...byl to jen nápad na text nic víc..díly

19.02.2015 23:38:57 | Leny

Rychlí starty má být Y (rychlý)

bereme si věci co nám byli brány má být také Y (byly)

Ref.je zajímavý, ale celkově je na můj vkus dílo smutné. Za svůj život si přece zodpovídáme jen my osobně. Ten konec se velmi plynule rýmuje, palec nahoru za to ;)

19.02.2015 13:26:17 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí