Večer

Večer

Anotace: ..

Sáhodlouhý klid
těkající nerovnosti
tečou mezi časem
..co plyne

a směje se nám

do očí

svým klidem
a zřejmostí
samozřejmostí
věechno pomijí
a zároveň
se nové rodí

..tam kde jste teď vy
byli jsme i my
tam, kde jsme teď my
budete i vy...

v hrobě

fotografie
záznamy
skutečnosti a přítomnosti
co prchá
mezi prsty
času


ráno jsou tu
pocity stáří
mezi pohledy
v zrcadle..

a večer nenabaženost životem
neklid spánku
na víčkách
co nocí bloudí
a píchají
do šera
přítomnosti
krásné, hořké
opravdové
mé...

touha po vyšších principech
lidské krásy tepající životem
..co skončí..

A tak se ptám
jestli chceš
Kotvu
co bude držet
tě u země
u mě..
nebo jestli chceš
proudit
tímto životem
volná
svobodná
ničí

chceš být to něco
co láme hranice
času

nebo příběhem
co známe a znáš
už tolikrát..
Autor femi, 19.02.2015
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej :)!

23.02.2015 00:53:14 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí