Velehrad

Velehrad

Anotace: Napsano 14.2. 2015, spolecna prace s dalsima deckama se sboru

Být na Velehradě,
to bylo vždycky mým snem.
Víkend strávený s kamarády
je krásný jen.

Melodie zní tu denně,
od pátku až do neděle
Tóny běhají tu všude,
po strunách i kolem Tebe.

Hudba je proti nudě nejlepší zbraň,
nebere si však za to žádnou daň.
Ve sněhu, či na zahradě,
užijem si vrchovatě.

Velehradu máváme,
příští rok se setkáme.
Autor želvička001, 20.02.2015
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí