Bílej svět

Bílej svět

Anotace: vzdálená minulost vepsaná na "papír"

Sbírka: Mé soukromé peklo

Pohublé tváře a prázdný pohled,
dávno si nad sebou ztratil už dohled.
Venku je chladno, ty máš v očích slzy,
měl by ses omluvit, že tě to mrzí?

Padnul si na dno a nemůžeš vstát,
spadl si hluboko, všechno chceš vzdát.
Všechno si zahodil, svůj sen sis snil,
vytvořils bílý svět a v něm si žil.

Nezbyla naděje, zůstala prázdnota,
ztratil si svědomí, zmizela ochota.
Ležíš na zemi, smrt obchází v kruzích,
topíš se v marnosti, chtěls být jak druzí.

Lítost je zbytečná teď v týhle době,
jednou si uvědom, chyby jsou v tobě.
Umřeš jak chtěl si žít, v tom bílém světě,
nehledej smysl už v žádný svý větě.

Už nezbylo vůbec nic, co by si dal
za svůj život bez hranic, jaký sis přál.
V zádech tě mrazí, jsi sám, nejsi borec,
smrt pro tebe přichází a to je tvůj konec.
Autor Mafianka, 24.02.2015
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, ElaJah, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na dně nejsou omluvy k ničemu...zato s pružinama se daj dělat věci...

25.02.2015 13:25:13 | enigman

Je velmi zajímavá. Moc se mi líbí.

25.02.2015 08:19:46 | ElaJah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí