Feťáci

Feťáci

Anotace: a jsou všude kolem nás

Sbírka: Mé soukromé peklo

Tma se plíží kolem mříží,
bolest vzplála, cestu kříží.
Chodíme nocí
jak stádo ovcí,
feťáci...spodina společnosti.

Půlnoc si navlékla plášť,
v ulicích rozsévá nenávist, zášť.
Jsme jako otroci,
sami a bez moci,
feťáci...spodina společnosti.

Dávno jsme přestali počítat,
nic si už nechceme vyčítat.
Vyhublí na kosti,
s bolestí z marnosti,
feťáci...spodina společnosti.

Jak dlouho nemáme sny,
měsíce, týdny či dny.
S pocitem volnosti,
bez jiné možnosti,
feťáci...spodina společnosti.

Když už jsme padli až na dno,
šplhat se nahoru nejde tak snadno.
Špinaví strašáci,
naivní hadráci,
feťáci...spodina společnosti.

Každý den život vás vítá,
v ulicích každý den svítá.
V té čisté změti
chceme být sjetí,
feťáci...jsme odpad společnosti.
Autor Mafianka, 26.02.2015
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: hankac, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí