Marodeček

Marodeček

Anotace: Pokus o baladu.

Z nosu dědečkovi teče,
hlava bolí, též má křeče,
babka lítá jako fretka,
smůla je mít marod dědka,
horký čaj a zábal dává,
prášky nutí, marná sláva,
slivku nalej, zlostně vrčí,
jako sůva na ni čučí.

Z láhve jenom štaprlíka,
nemůžeš víc, rázně říká,
přestaň hekat, dělat oči,
nejsem ta, co na to skočí,
najdi si zábavu jinou,
než se tě neduhy minou,
ty jsi poklad, smutně bručí,
na telku pak z nudy čučí.

Na porno se děda dívá,
tam je každá sexu chtivá
zábavu mu babka kazí,
její pohled přímo mrazí,
nemravnosti zabavila,
přírodu mu přidělila,
to je život, vztekle hučí,
na zvířátka potom čučí.

Večer babka nápad měla,
vyléčit si dědu chtěla,
vypotíš se, sladce mručí,
děda jenom strachy čučí.

Autor Psavec, 02.03.2015
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Belmon, Rozina, Bufik, Martinecka23, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A má, co chtěl :-) :-)

03.03.2015 07:27:30 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí