sčítání

sčítání

Anotace: ...než umřeš, na co myslíš, co je tím posledním?

Kdo žije svůj život

a kdo jej otevřeně promarňuje

písek z dlaně padá

zrnko po znku jako v přesýpacích hodinách

 

Kolik dnů Ti zbývá

než naposledy uvídíš hvězdy

ať je vnímáš jakkoliv, Ty člověče?

 

Co z prázdna se Ti vybaví

jakou myšlenku si vezmeš sebou

až naposledy budeš myslet

až naposledy si uvědomíš....

 

Věnuj jí nesobecky sobě!

Autor jurij, 03.03.2015
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí