Takový podivný rozhovor

Takový podivný rozhovor

Anotace: občas má každý tendenci mluvit sám se sebou k sobě

Sbírka: Mé soukromé peklo

Já už nechci nic řešit...
... to je fajn, jdeme hřešit.
Mám však myšlenky v hlavě...
... no a co? Kašlem na ně.
Svědomí ve mě hlodá...
...ale néé, to je bouda.
Dneska každý to řeší...
... to ses splet, všichni hřeší.
Ale nejednám moudře...
... nech to bejt, bude dobře.
Možná, že je to past...
... já ti nabízím slast.
Jsi jen představa pouhá...
... máš mě rád, sem tvá touha.
Tohle ne, chci se chránit...
... chceš to hned? Proč se bránit?
Bojím se co se stane...
... nemáš proč, vždyť se známe.
Srdce buší až v krku...
... tak už pojď, nastav ruku.
Už to nepůjde vrátit...
... stejně nemáš co ztratit.
A tak vracím se v čase...
... zítra stavím se zase!!!
Autor Mafianka, 09.03.2015
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: hankac, Rozina, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé..vítej mezi námi na Literu :)

09.03.2015 20:38:56 | Lioness

děkuji

10.03.2015 19:54:02 | Mafianka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí