Závislost

Závislost

Anotace: když člověk tápe ve tmě...

Sbírka: Mé soukromé peklo

Ten pocit, když tě zamrazí,
a slast do těla narazí.
To nejde jen tak zapomenout,
teď přestat žít, lži nechat plynout.

Ten pocit, co tě ovládá
a člověk už to nezvládá.
To nejde vrátit,
teď mám to ztratit?

Ten pocit, že teď už jsem šťastná
a závislost je přece krásná.
To nejde najít jenom tak,
teď je to nějak naopak.

Ten pocit, že už nechci žít
a v normálním stavu se probudit.
To nejde přežít,
teď nesmím nežít.

Ten pocit, který se mi vrací
a přítomnost se v hlavě ztrácí.
To nejde jen tak zapomenout,
teď přestat žít,lži nechat plynout.
Autor Mafianka, 10.03.2015
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: hankac, Danaé
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďábelsky krásná slast
jen pro ni stojí za to krást
stříhat v rakvi hřeby
podemílat říční břehy a mást

Je to past!

10.03.2015 22:16:29 | Danaé

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí