Deprese

Deprese

Anotace: ...

Chtěl jsem jednou zkusit jestli žiji,
vysadil jsem krátce farmacii.
Bylo pondělí a téměř pět,
kdy jsem jako všichni, chtěl ochutnat svět.

Myslím, teď jestli se nepletu,
že to bylo asi mnoho podnětů.
Všeho bylo náhle příliš moc,
a noc začla střídat zase noc.

Já jak v limbu seděl ve svém domě,
a ne já ven, ale svět se hrnul do mě.
Vše bylo jak v nečitelném kódu,
a já tvrdě upadl do stend-by módu.

A tak zobu a žiju dál sen,
ve kterém noc střídá bílý den.
Pokud by se ty dva nestřídali,
blbě by se mi dny potom počítali.
Autor Skrat, 12.03.2015
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Petbab, Nikita44, LadyElis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí