Vracím se

Vracím se

Anotace: návraty, pády, pořád dokola ten stejný boj

Sbírka: Mé soukromé peklo

Když jehla projde mou kůží,
panenky slastí se zúží.
Omámím vědomí,
zabíjím svědomí,
pro pocit svobody, klidu
a pohody...
Vratím se zpátky tam,
kde jsem tak šťastná.

Nemám už sílu se soužit,
po nových zážitcích toužit.
Tohle je jistota,
ve mě je ochota,
pro pocit štěstí
teď zatnu pěsti.
Vrátím se zpátky tam,
kde jsem tak šťastná.

Snad všichni lidé mě soudí,
má duše stejně už po pekle bloudí.
Chci zpátky hned
svůj bílý svět.
S pocitem bezpečí
bolest si vyléčím.
Vrátím se zpátky tam,
kde jsem tak šťastná.
Autor Mafianka, 12.03.2015
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: hankac, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na trampolíně...

13.03.2015 00:17:23 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí