Odvaha nebo povaha ?

Odvaha nebo povaha ?

Anotace: O.O

Mám asi velikou odvahu ,

poslat ti tuto zprávu ,
ale mám děsnou obavu ,
že mě budeš mít za tu největší krávu.
 
Jsem blázen,co chce vrátit čas, 
chci zpátky lásku a nejlepšího kamaráda! 
Na nebe svou krví píšu vzkaz, 
že vás mám oba pořád moc ráda!

Vím,že jsem to pokazila ,
ale stále mi ty chybýš,
naše společné plány jsem prorazila,
ale když mi teď vidíš tak na mě pouze civíš.
 
Tvůj pohled je studený jako led ,
ale věř mi ,neměla jsem nic z toho v plánu ,
vím ,že jsem ti kolem pusy mazala samý med,
a odpusť mi to , zasloužím tuhle ránu.
 
Autor Pucík 2, 16.03.2015
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Danaé, VanessaInBloom, Leny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí