Životní moudra

Životní moudra

Anotace: ***

Někdy jsem chytrá jak z lampy Aladin.

Ale ve svém strachu neumím překročit svůj vlastní stín.

Rady druhým dávám a znám klíč k jejich úskalím.

Sama ale čekám na den, kdy se zocelím.

 

Omlouvám se všem,

kterým možná jako chytrá Horákyně připadám.

Pomáhám druhým,

ale sama sobě nezvládám…

 

Všechny ty řeči o odpuštění, přijetí a žití v přítomnosti.

Malování snů zítřejší budoucnosti.

Vize splněných přání pomocí afirmací

a zlepšování života pomocí v seberealizaci.

 

Sama se toho jednoduchého návodu držet neumím.

Moje bloky jsou přeci mnohem větší stín!

Jsem stejná jak ti, kteří mi přijdou tak v sobě ztracení.

Život je pro každého z nás protkán lekcemi…

Autor melebele, 17.03.2015
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Amelie M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí