Věnování

Věnování

Anotace: Báseň pro moji nejmilejší

Ruším žádost o znovuzrození,
něco nevyřízeného mám na Zemi.
Snad jen dluh příteli,
bez ní nevyšplhám ku Nebi.
Trýzní mě myšlenka života bez ní,
zůstává vyryta v srdci a ve zdi.

Na krku nosím kletbu a kříž,nevycházím bez nich ven,
jen ona má mojí moc a klíč, a pouští mě na svobodu za světlem.
Řemínek odepíná,utíkám pryč,
však vrátím se zpět, k té co má klíč.
Autor VanessaInBloom, 17.03.2015
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Vyvrženec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí