Souhrn služeb

Souhrn služeb

Anotace: stručný přehled poskytovaných služeb

Co mi dokázalo dát piko..

Svobodu a pocit štěstí,
občas taky rány pěstí,
spokojenost, veselost,
krutost, marnost, někdy zlost,
plno elánu a síly,
párkrát za čas pocit viny,
nové známé, kamarády,
zklamání a drsné pády,
zážitky za dlouhých nocí,
kruté stíhy bez pomoci,
skvělé stavy po nájezdu,
těžké chvíle na dojezdu,
rozkoš, nádheru a slastnou lež,
nenávist, samotu a faleš.

Piko dává,
ale dvakrát si to musí vzít,
to se stává
a ty se rozhodni, jak budeš chtít.
Autor Mafianka, 17.03.2015
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zapiká...

18.03.2015 01:36:25 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí