Nadešel čas

Nadešel čas

Anotace: prosím o komentáře.

Tolikrát jsem chtěl to vše stopnout
to konečný tlačítko zmáčknout
jen kvůli tomu, že chci vše jako dřív
žádnej weed, jen smích
ta doba kdy nebylo to svinstvo
a teď? nabijim to jak pistol

mám před sebou rozcestí
změnit to nebo padat do propasti
zvednout se nebo bloudit tmou
končim s tou hrou
na něco co nejsem
nadešel čas ukončit ten sen
a zmáčknout restart
nadešel čas s tím navždy přestat
ať nežiju jen z představ

Ref.: je mi to líto ale končím
chci mít to po čem toužím
chci vše co jsem si přál
dostal jsem šanci a já ji vzal

nechci být ten ktrýmu říkaj smažko
prej nic nedokážu - Sračko !
poslouchám ty vaše pomluvy
neřeknete to do očí - ostudy !
být te nej ? musíš toho nej sejmout
nadešel čas tohle vše přijmout
nadešel můj čas a já to nevzdám
nevim nic o životě ale vim překážkách
o těch pomluvách a urážkách
nadešel čas odhodit masku stranou
a sejmout ty pomluvy ze zad jednou ranou

Ref.:
Autor Leny, 18.03.2015
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí