Bílá ovce

Bílá ovce

Anotace: vyznání autora

Bílá ovce, ovlivněná strachem,
bývá sama sobě katem.
Opojená lží a klamem,
hvězdný prach se stává zlatem.
Bloudí nocí v uličkách,
skrytá ve svých písničkách,
a mezi tahy z trávy,
hledá dobré zprávy,
protože co je psáno, to je dáno,
očekává těžké ráno.
A smutek je jen vada v tváři,
listuje si v kalendáři.
Věříc, že zlo mizí samo,
nemá z něho těžkou hlavu,
věříc,že lži mizí s davem,
nenechá je trápit hladem.
Autor VanessaInBloom, 18.03.2015
Přečteno 343x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí