Proud

Proud

Anotace: ...

Slzy mi stekly po tváři,
jak přiblížil jsem se zas k hrobaři.
První sluneční paprsek prolétl oblohou,
když vyrvali mi srdce z prsou...

BUM BUM BUM
dotek života tepe v jejich dlaních
KAP KAP KAP
přetéká, vsakuje se
až nakonec se stane součástí bájích

Později zbaví mě i mozku,
prý nebude mi po něm stesku.
V tomhle životě prý nemá uplatnění,
radši plout s proudem než sám proti praví!
Autor Emma ._., 22.03.2015
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí