Skutečný odraz

Skutečný odraz

Anotace: Když se mrknu do zrcadla...

Když se mrknu do zrcadla
Vidím sebe, sebe sama
Ačkoliv se odraz jeví stejný
Každý rozdíl zdá se zřejmý

V očích, kde kdysi plamen ožil
Strachem týrán, obavami dožil
Modrou barvu života
Vystřídala šedivá temnota

Ve tvářích a rysech síla se zračí
Obloha vzhledu v zrcadle se mračí
Nikdo jiný to nevidí
Ztrhaný, znaven
však už nikdo mě neničí

Síla a krása bludičkami v mlze
Pravý zrak vykupitelný je draze
Někteří lidé skrz opar neprozřou
Skutečnou podstatu člověka neuzřou

Autor Nemeton, 22.03.2015
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí