Zodpovědnost

Zodpovědnost

Anotace: To když se potkají dva nezodpovědní lidé se psy

Protože jsme to tentokrát přijali
Zaschlá krev na ráně
po ránu nám chutná káva
to nic už stálo tři tisíce
ale aspoň si člověk uvědomí
jací jsou muži vlastně srabi
když se před ně postaví zodpovědnost
a také vina – na druhou stranu mají rychlé nohy
to se vypráví i o lži – docela to i sedí na to, co vypráví
či nakecávají, ale co už – vypadají u toho dobře
a svůj účel to splní – platí se jim pozorností
to mají rádi – když se o ně někdo zajímá
i když by o ně ani kolo neopřeli
nic v plotě, jak kůl – jen další do řady
a tak nezbývá, než zkousnout to zkousnutí
oběť nezodpovědnosti a nedostatečného ega
ve finále aspoň vím, že jste na to stavění
byť vás nenaučili počítat s tím
že jeden bude třikrát větší
poznal jsem tedy, jaký jsi uvnitř
nebudeš mě mít rád, ale já musím
někdo ti ty rány musí omývat
Autor lexus, 23.03.2015
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí