Milovníci poezie

Milovníci poezie

Anotace: Krásné básnění.

Rozhodl se Milan dneska,
volno že si udělá,
zaujala ho hosteska,
dívka velmi sečtělá.

 

Poezie moc ji  baví,
ráda skládá básničky,
Milan to je mužský hravý,
v očích má hned jiskřičky.

 

Četli spolu verše krásné,
Hrubín, Nezval, Závada,
až je vítá ráno časné,
prostě je to paráda.

 

Na něžnosti došlo taky,
za to můžou klasici,
hubiček pak byly mraky,
nedalo se odříci.

 

Další čtení bude dneska,
Villon přijde na řadu,
možná potom mu hosteska,
složí báseň o hadu.

Autor Psavec, 28.03.2015
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozina, básněnka, J's ..
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že není nad klasiku...?
poezie hříchu:-)

28.03.2015 20:16:05 | básněnka

zlepšila mu náladu..

28.03.2015 15:55:08 | J's ..

Pěkné, něžné, hravé. Dávám tip.

28.03.2015 11:48:20 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí