Pošetilost

Pošetilost

Anotace: Klást pasti pro vraha, kterému jsem zády. Říkat tomu povaha a dočkati se zrady....

Klást pasti pro vraha,
kterému jsem zády.
Říkat tomu povaha
a dočkati se zrady.

Brousit kudlu katovi,
jehož jsi práci.
Podat ruku hadovi
a myslet, že jí vráti.

Být slepý na činy,
vyhýbat se životu.
Hledat k zradě příčiny
a porušit tím dohodu.

Dát stovku žebráku,
a doufat že ti rozmění.
Říkati mu chudáku,
když tě nikdo nevidí.

Na zeď se podepsat
a tím si ji přivlastnit.
Kázání poslouchat
a svoje si domyslit.

Hledat smůlu v chudobě
a štěstí nechat utéct.
Nechat to plynout po vodě,
to na průkazku uvést.
Autor Luxkas, 29.03.2015
Přečteno 689x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí