Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Slabost na srdci, Tvá poslední hodina. Nikdo z nás neví, kdy přesně odbila. V posteli v...

Slabost na srdci,
Tvá poslední hodina.
Nikdo z nás neví,
kdy přesně odbila.
V posteli v tichosti,
ruku ti podala.
Přijal's ji s radostí,
nás se víc neptala.

Na chladné lavici,
v řadách truchlíme.
Prázdné pohledy,
v slzách topíme.
Bolest je okolo,
Uvnitř i na nebi.
Toliko pláče,
se často nevidí.

Od zdí se odráží smuteční písně,
slova v nich řečená,
jsou plná tísně.
Sbory zpívají na tvoji čest,
abys mohl nahoru,
abys překročil břeh.
Je to v pořádku - my to chápeme.
Jen špatný čas,
je to naposled a poprvé.

Přišli se rozloučit,
Rodina, přátelé, známí.
Klanět se před tebou
a vznést poslední přání.
Odpočívej v pokoji, neb nechal jsi odkaz,
V podobě vzpomínek, rodiny – nás.
Autor Dennisha, 30.03.2015
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí