Drahokamy v moři štěrku

Drahokamy v moři štěrku

Anotace: Oranžová, žlutá, černá

Tři z tisíce
v záři hasnoucího ohně blyštící se

...

Stahují se oblaka

brzy poslední plamen dohoří již docela

ony krásky pozbudou svého lesku
zasvítí jen občas, v záři blesků

...

Později příjde snad
ještě naposled sluneční zář

ve které objeví stopy
a zjistí kdo je ten srdeční žhář

...

Zahasím poslední cigaretu
stopy schválně nezametu
a půjdu, kudy utíkají zbabělci

Autor Zayo, 01.04.2015
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí