Přání

Přání

Anotace: Taková ta blbá nálada.

Spím,
a na stole vrní mi
Schrödingerova kočka.

Za klapotu prvních ranních tramvají,
které rozrážejí
hranatá skaliska
mlhavého dne,
tonu v inkoustu
rozlitém v mé mysli
a padám hloubš
s každým splněným přáním.

Topím se
a spím
a přeju si jediné -
abych si nikdy už
nic
víc
nepřál...
Autor Neldor, 07.04.2015
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí