Agent KGB

Agent KGB

Anotace: ...

 

 

Já jsem agent KáGéBé
došlápnu si na tebe
boj se mojí armády
co mi chrastí za zády

 

Nemám žádné skrupule
je to jako minule
nevidím a neslyším
delegován Nejvyšším

 

Cítím sílu medvědí
co se jinde nedědí
myslitel i Rambo jsem
doprovázen patosem

 

Všude kde jsou Slované
mám zálohy schované
kolonie lokajů
co si s nimi pohraju
jen co klíče donesou
popravím je s noblesou

 

 

 

 

Autor vkl, 07.04.2015
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí