Na parníku Hope

Na parníku Hope

Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře"

Sbírka: Andělské tváře

Na parníku Hope

 

 

Opřený o zábradlí

na parníku Hope,

čekám na zvuk sirény,

co popožene lodní šroub,

a celý ten kolos

odrazí se od břehu

směr širé moře,

vstříc novým příběhům.

 

Kolem racci poletují

vítr šlehá do tváře,

a já těším se na cestu,

ven z osobního žaláře,

pryč od zlých včerejšků

a všech zklamání,

od nenaplněných citů,

snů i velkých přání.

 

Na dlouhé cestě,

srdce opláchnout v mořské vodě

mysl zbavit všeho zlého

a vydat se ke svobodě.

Opřený o zábradlí

na parníku Hope

už cítím jak paluba ve vlnách

dělá houpy houp.

Houpy houp.

 

 

Autor Miro Sparkus, 09.04.2015
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí