KNÍŽKA

KNÍŽKA

Otvírám knihu s názvem svět -
bolest, trápení, pláč a stesk.
Otvírám první stránku -
lsti, bída, sobecké pokrytectví.

Už ani nestíhám mezi řádky číst,
je toho tolik, proč bolí nás žít.
Jsem na konci prvé půlky -
zoufalství, smích, válka, zloději času.

Otvírám tuhle knihu každý den,
co se to děje okolo nás?
Zástupy běsnících zvířat,
chovají se krásně oproti nám.

Otvírám knihu jménem život,
a sama sobě věnuji nádherný den,
bez splínů, všednosti, omamný sen.

Šťastna jsem, když se mnou jste,
však ta kniha stále leží na stole,
spálím ji, nechci už číst,
vždyť lepší je přeci jen žít.
Autor Michelle Miceliny, 09.04.2015
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí