NEUNIKNE!

NEUNIKNE!

Anotace: Krátká báseň z pracovního prostředí.

 

Odvolání,
dovolání - zas a znovu.

 

Čas běží dál,
ale kdo by se bál?

 

Nikdo!

 

Ha!

 

Snad jen si řekne,
že ať už tak či tak,

 

spravedlnosti neunikne.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 11.04.2015
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí