Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Při každém nádechu zase se topím, znovu se zvedám však nemůžu stát, nahlížím k nebi a boha prosím, ať po dalším vzestupu nepřijde pád.

Při každém nádechu zase se topím,
znovu se zvedám však nemůžu stát,
nahlížím k nebi a boha prosím,
ať po dalším vzestupu nepřijde pád.

za každou naději, sražen jsem k zemi,
nevědě kam můj život spěje,
zavržen světem, opustěn všemi,
pomalu upadám do beznaděje.

Jiskra života už mi pomalu hasne,
duší se táhne jen temný stín,
hlavou se prohání myšlenky strastné,
vytloukajíc štestí jako klín.

Snad kousek naděje ještě mi zbývá,
že získám zpět to co ztratil jsem,
že štěstí se přede mnou někde jen skrývá,
a tak nechám se vést osudem.
Autor hidden, 13.04.2015
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí