Když chybí inspirace

Když chybí inspirace

Anotace: Jarní únava se hlásí.

Na monitor Milan kouká,
nespokojeně si brouká,
zradila ho hlava šedá,
marně rýmy dneska hledá.

 

Malý doping bude nutný,
nechce on být básník smutný,
víno, to je nápoj muže,
dá si litr, ten snad zmůže.

 

Prázdná sklenka na něj zírá,
ruka další láhev svírá,
žádné rýmy, což je k vzteku,
marně plenil vinotéku.

 

Nad ránem je Milan v šoku,
dvě láhve za jednu sloku,
poměr to je velmi špatný,
na baladu není zdatný.




Autor Psavec, 13.04.2015
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí