Ženy mužům

Ženy mužům

Anotace: Pravda pravd

Na všechno nepotřebujeme slova,

někdy stačí i jeden pohled očí.

Někdy jednáme špatně a znova a znova,

a divíme se, že do temných sfér se naše sdílení stočí.

 

Někdy moc přemýšlíme nad Tím, co by mělo zůstat utajeno,

schováno v hloubce našich duší.

Chceme hned vědět i To, co může zůstat radši nevyřčeno,

neumíme vnímat to krásné, co je krásné byt jen tím, že ten druhý tuší.

 

Bráníme se sami sobě, nepoznaně vrháme se střemhlav do propasti,

bez domýšlení, kdo nás z ní za hodinu bude tahat.

Hrajeme vabank a divíme se, jednou ti a pak zas tamti

a naše hádanky ani oni nebudou chtít hádat.

 

I když křičíme ne, tak uvnitř nás mlčí jedno tiché důrazné Ano,

I když bráníme se, věnujeme pak jedny z našich nejhezčích úsměvů.

Skládáme básně, takové jaké jsme večer, nikdy nebudeme ráno

A proto nám pokaždé věnujete pár pohledů, proto jsme pro Vás jeden z největších objevů.

Autor Danuela, 15.04.2015
Přečteno 374x
Tipy 10
Poslední tipující: A42, jitoush, enigman, adaj, Jort, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a záhad zároveň...

16.04.2015 11:52:49 | enigman

Líbí se mi to "krásné tím, že ten druhý tuší"

15.04.2015 10:40:10 | lexus

No to je na té básni zásadní....:-)

15.04.2015 10:47:27 | Danuela

vzácná "zpověď - velice si ji cením ST :-D

15.04.2015 10:18:16 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí