OBNOVA PROCESU

OBNOVA PROCESU

Anotace: Poezie s prvkem úvahy.

 

 

Kolik lidí musí vystřídat
post ministra,
aby dostalo se milosti?

 

Kolik lidí se kauzou
ještě zabývat musí,
aby nevznikal ten pocit,
že to pouze někde ve vzduchu visí?

 

Kolik jedinců v celé kauze
dominuje,
když možné je,
že před soudem
s devátým či desátým důkazem
neuspějem.

 

Autor KlaraKimberlyViznerova, 18.04.2015
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí