Napsané rtěnkou na zdi

Napsané rtěnkou na zdi

Anotace: Aneb neberte lidstvo zas tak vážně

Bez háčků a bez čárek
S kupou bakterií
Přišel a už teď vím,
Že mě to ničí.

Plyn už syčí
Jak v druhý světový
A všechny pohromy
Se sešly k hromadnému atentátu.

Nenávist k Wendy z Petra Pana
Si přišla ruku v ruce s popem.
A v dálce už vidím svýho tátu.
Utřu to mopem,
Tak klid.

Zlatá skvrna se rozprostírá
A celý tenhle podivný lid
Má na krku klíč
K mýmu mozku.

Neořezaný pastelky
A vypsaný fixy
A absence Vypsaný fixy,
Všechno je pryč a zároveň tady.

Probrečený noci,
Propitý dny, možná i obráceně.
Kocovina už se blíží a nese sebou hanbu
S návalem ztráty důstojnosti.
(A taky oblečení)

Ale to nic nemění,
Všechno je stejně zlý.
Lidi nejsou upřímný
A když na to přijde,
Tak to přeženou.

A poučujou mě o básních,
Na to jim kašlu,
Zvládnu to sama.
I když lidi mi občas chybí.
(Ale jen někteří)
Autor margaretm, 20.04.2015
Přečteno 282x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí