(S)udičky

(S)udičky

Anotace: ... trochu experiMENTÁLNÍ douBLEverše

Sbírka: Lišák a Vlčice...

Naše sudby studí studem

barvami hudby vás svedem bludem

 

Sme dryády horskejch bučin

vodopády nám v žilách hučí

 

Žijem ze tmy, strachu a tužeb

pohledem letmým stahujem z kůže

 

Neznáme milost a láska je nám cizí

dyž milujem tak na kost, ale neni to cit ryzí

 

... a dyž máme moc piv, nezůstane po nás kámen na kameni

lepší utýct dřív, než čekat na znamení

 

Sme pro všecky, ale za trest a samy sobě pro smích

sme ukrutně na pěst a vinu házíme jen... na sníh...

Autor Absinthe Banshee, 20.04.2015
Přečteno 342x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, dryády bývaly občas docela drsné, tedy pokud můžeme věřit antickým autorům.

21.04.2015 20:47:59 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí