Usínání

Usínání

Anotace: ... co k tomu říci. Snad jen Dobrou noc.

Usínám tiše,
uprostřed pokoje
a přitom vím že
nedojdu pokoje.
Dokud mé oči
na tvých nespočinou,
na chvilku stačí.
Dokud mé touhy
nezahynou.

Usínám tiše
a zcela sám.
Tím spíše
pořád tě hledám.
Marně se asi
oddávám snění.
Pryč jsou ty časy,
odchází
v zapomnění.
Autor Trash75, 21.04.2015
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, jitka.svobodova, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí