Bez cíle

Bez cíle

Anotace: Olizuji hořkou pachuť z konečků prstů, nenechavě osahávajících prašné kůže cest...

Olizuji hořkou pachuť
z konečků prstů,
nenechavě osahávajících
prašné kůže cest

kudy jsme chodili

tisíckrát...

...bez cíle.

-kamínky křupou mi mezi zuby-

promítám obrazy
na holé stěny

lebeční komory...

tam v prachu hledám

kostřičky vzpomínek.
Autor Víla, 22.04.2015
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: bogen, Holis, Frr, mikrojimbo, Smile-and-Fire
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí