PARADOX VEČERA

PARADOX VEČERA

Anotace: Poezie ze života aneb Známá situace

 

 

Tolik jsem ti toho
chtěla říct,
tak nerozumím,
proč tu teď v tichosti

sedíme
a směrem k oknu

hledíme.

 

Ale v podstatě štěstí,
že se za oknem něco
odehrává,
alespoň mám pocit,
že se i jinde něco
stává.

Autor KlaraKimberlyViznerova, 22.04.2015
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Frr, Recheera, Draconian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí