Noční psaní

Noční psaní

Anotace: Každý, kdo píše, to určitě zná...

Sny jež nelze přivolat,
rač zaženu psaním,
snad mohu tak odolat,
paprskům ranním.

Závěsy zatáhnu,
narovnám záda,
klávesy přitáhnu,
začíná sonáta.

Hraj písmo, hraj,
bez zbytečných vzdechů.
Ty, dechu, se taj,
neb slyším mých tepů.

V tom náhle sen ožívá,
já si v něm ležím,
a ten kdo se nedívá,
neví, že spím.
Autor Recheera, 23.04.2015
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí