Vše je tak, jak má být

Vše je tak, jak má být

Anotace: A svět je opět uspořádán klasicky Města. Velká pulzující srdce před infarktem....

A svět je opět uspořádán klasicky

Města.

Velká pulzující srdce,
před infarktem.

Lidé.

Ploužící se tvorové
s igelitkami,
plnými vesele barevného jídla.

Tramvaje.

Po okraj přecpané
a
špínou do měkka vystlané ulice.

Nebe.

Jako vždy, tak hravě šedivé,
načechrané vonným smogem.

Vše je tak,

jak má být.

Jen moje hlava

…vzhůru nohama.
Autor Víla, 25.04.2015
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ježiši to se mi líbí. takhle bych psal, kdybych takhle uměl psát.

25.04.2015 12:10:41 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí