HEZKÁ NEDĚLE

HEZKÁ NEDĚLE

Anotace: @&@

 

HEZKÁ NEDĚLE

 

docela hezká neděle

jaro dnes vonělo i v Praze

zeleň listoví

pučela z plic až do hlavy

přeháňky setřely z ulic prach

co mokré to i čisté zdá se

mysl a nohy malátní únavou

příjemnou

línou

jarně nedělní

 

sluneční reflektor

probleskuje škvírami v mracích

smíšený se světly záchranky před vchodem

bílý vůz koronera parkuje tiše

s černým erbem jak smuteční pečetí

na svatební kytici

 

třetí den bez výtahu

schodištěm nahoru šplhají unavení živí

v sedmém patře bliká policejní blesk

 

neděle byla docela hezká

 

krása ráda klame

když se naoko tváří

že patří všem

 

Praha, 26.4.2015

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=DUHqS1w0JGw

 

Autor Amonasr, 26.04.2015
Přečteno 418x
Tipy 18
Poslední tipující: Aida, Amelie M., AndreaM, Pamína, Jort, Snizek, Frr, ewon, A42, bogen, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky je něco pod tou krásou, ale i tak tu je. Hezky vystiženo.
P.S. Mimo Prahu dneska zrovna pršelo. :-))

26.04.2015 23:11:27 | A42

Ano, pěkně řečeno :-)
ad P.S.: V tom případě je dobře, že jsme raději zrušili plánovaný výlet ;-)

27.04.2015 10:28:53 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí