Sám to znáš

Sám to znáš

Anotace: Životní zkušenosti jsou nad zlato?

Sám to znáš

-

Sám to znáš a vidíš,

jak sem a tam chodí,

Ty si tu jen rodíš

a oni se brodí

 

Buď vděčný za svůj dar,

za poskytnutí života,

za jeho strastí pár,

za snadnost se vymotat

 

Nestěžuj si radši,

nesuď podle dojmu,

jsi přec mladší

a nedosáhls pojmů!!!

Autor SmallGeorge, 26.04.2015
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí